Të gjitha kategoritë

E-mail:[email mbrojtur]

EN

Kompania News

Ti je ketu : home>Lajme>Kompania News

Rishikimi i klientit të prodhuesit të shiritit të aksioneve të etiketës

Koha: 2022-11-25 Goditjet: 165

Ekipi i shërbimit pas shitjes të kompanisë së makinerive Binbao rishikoi klientin gjigant kinez të prodhuesit të produkteve të etiketave, i cili bleu dy makineri të reja për mbështjellësin e rrotullave të letrave me letra vetëngjitëse për dy bazat e tyre të prodhimit. Ata janë një nga prodhuesit më të famshëm të shiritave dhe çarçafëve të etiketave industriale. Ka më shumë se 8 grupe të linjës së veshjes së ngjitësit të shkrirë të nxehtë, linjës së veshjes së ngjitësit me bazë uji, linjave të prodhimit të përpunimit të linjave të linjave dhe kështu me radhë pajisje.

Gjatë kësaj kohe duke rishikuar shërbimin, inxhinierët tanë diskutuan thellësisht me menaxherin e prodhimit dhe operatorët. Ata thanë se performanca e makinës mbështjellëse me prerje i bën vërtet të lumtur. Për shkak të shpejtësisë sonë të qëndrueshme të vrapimit në 400 metra në minutë, kapaciteti i prodhimit të rrotullave të tyre termike të etiketës për përfundimin dhe konvertimin e punishtes do të rritet me 15%. Këta operatorë buzëqeshën dhe thanë se e dinin lehtësisht si ta përdornin makinën pas trajnimit nga inxhinierët e makinerive Binbao.

Kësaj radhe vizituam edhe linjën e tyre të prodhimit të veshjes termike të petëzimit të letrës krejt të re në ndërtim e sipër. Menaxheri i uzinës na tha se ata planifikojnë të blejnë makinën tonë rimbështjellëse prerëse të serisë SLD-pro për konvertim të rrotullave me diametër më të madh 1200 mm.

1 Makinë për mbështjellje Paepr Vetë Ngjitëse SLC2 Makinë për mbështjellje Paepr Vetë Ngjitëse SLC

Makinë për mbështjellje me prerje paepr vetë ngjitëse SLC

Makinë për mbështjellje me prerje paepr vetë ngjitëse SLC
3 Makinë për mbështjellje Paepr Vetë Ngjitëse SLC4 Makinë për mbështjellje Paepr Vetë Ngjitëse SLC
Makinë për mbështjellje me prerje paepr vetë ngjitëse SLCMakinë për mbështjellje me prerje paepr vetë ngjitëse SLC
5 Makinë për mbështjellje Paepr Vetë Ngjitëse SLCRrotulla të gatshme të etiketës
Makinë për mbështjellje me prerje paepr vetë ngjitëse SLCRrotulla të gatshme të etiketës

Kategoritë e nxehta