Të gjitha kategoritë

E-mail:[email mbrojtur]

EN

Kompania News

Ti je ketu : home>Lajme>Kompania News

Dy makina prerëse dhe mbështjellëse me shpejtësi të lartë u instaluan me sukses

Koha: 2022-11-25 Goditjet: 158

Një fabrikë letre në pronësi shtetërore në Provincën Shandong, Kinë bleu dy rrëshqitëse me shpejtësi të lartë SLD-2000 nga Binbao Machinery. Ata kanë një numër linjash prodhimi letre dhe linja prodhimi veshjesh, kryesisht duke prodhuar letër kraft ushqimore, e cila përdoret në paketimin e ushqimit çanta, kuti për paketimin e ushqimeve, kuti drekë letre dhe produkte të tjera.

图-1 SLD-2000 Makinë rrëshqitëse图-2 Makinë për mbështjellje me rrotulla me rrotulla të shkurtra letre Kraft
 SLD-2000 Makinë ripërtëritëse me gërvishtjeMakinë për mbështjellje me rrotullim me rrotulla me rrotulla jumbo letre Kraft
图-3 Makinë përtëritëse të rrotullave me dy grupe letre në faqen e klientit图-4 Bosht Hidraulik - Pa Çlirim Qëndrimet Për Makinë Prerëse
Makinë përtëritëse me rrotulla me dy grupe letre në faqen e klientitBosht hidraulik - më pak mbështetëse për gërmimin e makinës
图-5 Rrotulla të ngushta me gjerësi minimale të prerjes 20 mm图-6 Boshte me kthim të dyfishtë
Gjerësia minimale e prerjes Rrotulla të ngushta 20 mmBoshte me rikthim të dyfishtë
图-7 Rrotulla të ngushta të përfunduara me kthim prapa图-8 Diametri maksimal i mbështjelljes 1500 mm
Përfundoi rrotullimin e rrotullave të ngushtaDiametri maksimal i mbështjelljes 1500 mm
图-9 Shkarkimi i rrotullave të ngushta të letrës së përfunduar图-10 Kuti Kolektini me Edge Letra e Mbeturinave
Shkarkimi i rrotullave të ngushta të letrës së përfunduarKutitë e koleksionit të buzëve të letrës së mbeturinave


Kategoritë e nxehta