Të gjitha kategoritë

E-mail:[email mbrojtur]

EN

Kompania News

Ti je ketu : home>Lajme>Kompania News

Çfarë tendencash të industrisë gjetëm në ekspozitën e letrës, paketimit, shtypjes në Egjipt?

Koha: 2023-09-07 Goditjet: 145

Ekspozita e trefishtë Print2Pack, Paper East Middle East, Tissue Middle East u hap nga 2 deri më 4 shtator në Kajro. Në tre vitet e fundit, ekspozuesit kinezë pothuajse nuk erdhën për të ekspozuar gjatë pandemisë Covi-19. Por ka më shumë se 50 ekspozues nga Kina në ekspozitën e Kajros. Si prodhuesi më i mirë i makinerisë rimbështjellëse me rrotulla letre dhe makinerisë së fletëve, makina Binbao merr pjesë gjithashtu në ngjarjen më të madhe të industrisë së paketimit të printimit në Egjipt. Në këtë rast, ne gjejmë se ka tendenca të industrisë në ngjarje.

1. Gjithnjë e më shumë kompani kanë interes të investojnë në prodhimin e lëndëve të para me etiketa.

Njësoj me vendet e tjera, konsumi i produkteve të etiketës është rritur shumë në vitet e fundit në Egjipt. Ne gjetëm shumë prodhues letre të lirimit dhe ngjitës me shkrirje të nxehtë, të cilët fillojnë t'i kushtojnë më shumë vëmendje në Egjipt. Për shkak se shumë kompani të Egjiptit duan të investojnë vetë etiketën për prodhimin e lëndëve të para. Si prodhues i makinerive rimbështjellëse me rrotulla vetë ngjitëse, makina Binbao gjithashtu rishikon shumë pyetje të makinës për mbështjellje rrotullimi të rrotullave të letrës ngjitëse me etiketa në ekspozitë.

2. Blerësit real më shumë pëlqejnë të bashkëpunojnë drejtpërdrejt me furnizuesin, por jo kompanitë tregtare.

Vizitorët e ekspozitës kanë më shumë aftësi të mira angleze dhe pëlqejnë të komunikojnë drejtpërdrejt me furnitorët. Sepse duan të dinë çmimin e fabrikës dhe të kontrollojnë cilësinë e produkteve të furnitorëve nga ana e tyre. Por ata ende shpresojnë që furnitorët e tyre të kenë bashkëpunim të mirë me disa kompani tregtare profesionale dhe të ofrojnë shërbime të mira pas shitjes në të ardhmen. Ndërkohë, stendat e kompanive tregtare kryesore bëhen më të vogla se më parë.

3. Cilat kompani ekspozuan pajisje?

Vetëm 3 kompani treguan makineri në të gjithë ekspozitën, ato janë makineri për prodhimin e kutive të drekës, makinë mbështjellëse me rrotulla të prerjes së arkës termike dhe makinë laminuese me ngjitës. Ekspozuesit janë përgjithësisht optimistë për tregun e ardhshëm të Egjiptit. Megjithatë, Egjipti është aktualisht në një periudhë vështirësie ekonomike dhe prodhuesit nuk mund të marrin dollarë amerikanë nga bankat për të blerë pajisje të reja. Prandaj, ekspozuesit kanë reduktuar shpenzimet e tyre për këtë ekspozitë.

4. Për cilat produkte shqetësohen më shumë këta vizitorë?

Makina të ndryshme për prodhimin e qeseve të letrës dhe qeseve të letrës bëhen produktet më të njohura në ngjarje. Ekipi i shitjes së makinerive Binbao vendosi disa mostra dhe katelogë qese letre nga makineritë Ruizhi (MTED). Makineritë Fangbang dhe makineritë Hongying gjithashtu marrin parasysh ekspozitën e printimit dhe paketimit. Ata gjithashtu punonin në prodhimin e makinerive të qeseve të letrës.

Egjipti shërben si një urë lidhëse midis Afrikës dhe Azisë, me një popullsi prej mbi 100 milionë banorësh. Kërkesa për lloje të ndryshme të produkteve të paketimit po rritet dita ditës. Ne kemi besim të plotë në industrinë e paketimit të produkteve të letrës në Egjipt. Sapo ekonomia të fillojë të rimëkëmbet, kërkesa për prokurime në tregun egjiptian do të çlirohet shumë.

Ekipi i Makinerisë Binbao në EgjiptEkipi i Makinerisë Binbao në Ekspozitën Print2Pack në Egjipt
Ekipi i Makinerisë Binbao në EgjiptEkipi i Makinerisë Binbao në Ekspozitën Print2Pack në Egjipt
Klient me ekipin e makinerive Binbao në ekspozitën e paketimit të printimit në KajroMakinë për të bërë qese letre me fund të sheshtë
Klient me ekipin e makinerive Binbao në ekspozitën e paketimit të printimit në KajroMakinë për të bërë qese letre me fund të sheshtë
Makinë për prerje dhe rimbështjellje të rrotullave të letrës me etiketëMakinë për veshjen me ngjitës të shkrirë të nxehtë NDC në Egjipt
Makinë për prerje dhe rimbështjellje të rrotullave të letrës me etiketëMakinë për veshjen me ngjitës të shkrirë të nxehtë NDC në Egjipt
Gazeta Intervistë e ekspozitës në Lindjen e MesmeSLD-PRO Vetë ngjitëse letre me etiketa për rrotullim të rrotullimit të rrotullave
Gazeta Intervistë e ekspozitës në Lindjen e MesmeSLD-PRO Vetë ngjitëse letre me etiketa për rrotullim të rrotullimit të rrotullave

Kategoritë e nxehta