Të gjitha kategoritë

E-mail:[email mbrojtur]

EN

Ti je ketu : home>Produkte>Makinë prerëse letre

Kontaktoni

Mobile: 86 18858786298

E-mail: [email mbrojtur]

WhatsApp:86 18858786298

Shto: Parku i Industrisë së Makinerisë Wanquan B17-8, Qyteti Wanquan, Qarku Pingyang, Qyteti Wenzhou, Provinca Zhejiang

Lloji i kornizës së modelit SLD Makinë për prerje dhe rimbështjellje me rrotulla letre Jumbo

Makina prerëse dhe mbështjellëse e modelit të serisë SLD është modeli ynë kryesor i Binbao Machinery. Është më e automatizuara, më e shpejta dhe më e përdorura nga të gjitha makinat tona prerëse dhe mbështjellëse. Ai është i pajisur me 5 grupe motorësh Siemens, sistem korrigjimi të pozicionimit të skajit të markës gjermane E+L, Siemens PLC dhe marka të tjera të njohura ndërkombëtare të sistemeve të kontrollit elektrik. Shpejtësia e qëndrueshme e vrapimit arrin 500 metra në minutë, e cila mund të presë dhe të mbështjellë në mënyrë të përsosur rrotullat e letrës 15-500 gsm në rrotulla me gjerësi të ngushtë

  • Përshkrim
  • Parametër
  • i zbatueshëm
  • Turi i Fabrikës së Konsumatorëve

Perdorimi:
Modeli SLD është veçanërisht i përshtatshëm për përpunimin e rrjetave me gjerësi më shumë se 2000 mm. Prandaj, përdoret në një numër të madh fabrikash letre, fabrika të konvertimit të letrës dhe ofruesve të shërbimit të prerjes së rrotullave. Përveç kësaj, shumë prodhues të produkteve të letrës, si qese letre, gota letre, tuba letre, etj., gjithashtu duhet të përdorin rimbështjellës të tipit SLD. Përdoret gjerësisht në fushën e printimit dhe paketimit të produkteve të letrës.


Details:

1 Makinë për prerje letre SLD për zbërthim

Makinë për prerje letre SLD për zbërthim

2 SLD çantë ajri për hapjen e makinës për prerjen e letrës3 Kontrolli i tensionit të zbërthimit të makinës prerëse me motor
 Makinë për prerjen e letrës SLD Çykë ajri për hapjen e letrës
Kontrolli i tensionit të zbërthimit të makinës prerëse me motor

Qëndrim çlodhës: Makina rimbështjellëse për prerëse letre të serisë SLD adopton mbajtësin e zhveshjes me kontroll hidraulik, i cili mund të marrë lehtësisht rrotullat e gërshetimit me peshë 2000 kg dhe me diametër 1600 mm. Tensioni i shthurjes kontrollohej nga dy grupe motorësh Siemens së bashkuatje


6 Shkarkim automatik i rrotullave të përfunduara

Shkarkimi automatik i rrotullave të përfunduara

4 rrotulla të përfunduara të mbështjelljes5 Sipërfaqja e përfunduar e rrotullave të mbështjelljes
 Rrotullat e përfunduara të mbështjelljesSipërfaqja e rrotullave të mbështjelljes së përfunduar

Njësia e mbështjelljesBoshtet mbështjellëse janë boshte ajri të tipit gjethe. Motorë me dy grupe lëvizin boshtet mbështjellëse dhe nxjerrin tension të arsyeshëm për të marrë rrotulla të përfunduara me cilësi të lartë. Sipërfaqja prerëse është e lëmuar dhe pa rrudha. Rrotullat e përfunduara mund të shkarkohen automatikisht për të kursyer punën e funksionimit.


9 bosht thikash prerëse të sipërme në makinën e modelit SLD

boshti i sipërm i thikave me prerje në makinën e modelit SLD

7 thika me prerje të rrumbullakëta8 thika prerëse ishin bërë prej çeliku të lidhur me shpejtësi të lartë
Thika me prerje të rrumbullakëta Thikat prerëse ishin bërë prej çeliku të aliazhuar me shpejtësi të lartë

Thika me prerje: Diametri i boshtit të thikës së prerë është 100 mm. Është mjaft e fortë për të mbajtur thikat dhe për të shmangur dridhjen gjatë punës së makinës. Prandaj, saktësia e prerjes është shumë e lartë. Njëri skaj i boshtit është i fiksuar, dhe skaji tjetër është i rrotullueshëm. Ky dizajn e bën shumë të lehtë zëvendësimin e thikave me prerje. Thika e prerjes është bërë prej çeliku të lidhur me shpejtësi të lartë. Ka karakteristikat e saktësisë dhe qëndrueshmërisë së lartë.


10 Paneli i kontrollit të sistemit EPC11 Sensori i sistemit EPC
Paneli i kontrollit të sistemit EPCSensori i sistemit EPC

Sistemi EPC:  Sistemi është sistem automatik i korrigjimit të pozicionit të skajit të internetit. Ai përfshin sensorin e detektorit të skajit, panelin e kontrollit dhe motorin e drejtuesit. Sistemi është bërë nga furnizuesi i famshëm i sistemit të kontrollit të skajeve të internetit Erhardt+Leimer. Sistemi me ndjeshmëri të lartë rregullon gjithmonë shpejt automatikisht pozicionin e skajit të rrjetës.


12 Ekran me prekjeTabela e funksionimit të makinës prerëse SLD
 Touch ScreenTabela e funksionimit të makinës prerëse SLD

Tabela operative:Makina ka një tavolinë të pavarur funksionimi me një ekran funksionimi me përmasa të mëdha. Konsola integron çelësa të ndryshëm të kontrollit të makinës.


14 sistem tensioni konstant me cilindër dhe amortizues në makinën e prerjes së letrësSistemi i kontrollit të tensionit të vazhdueshëm të makinës për prerjen e letrës 15
Cilindri i sistemit të tensionit të vazhdueshëm dhe amortizuesi në makinën prerëse
Sistemi i kontrollit të tensionit të vazhdueshëm të makinës së prerjes së letrës

Sistemi i tensionit të vazhdueshëm:Sistemi përbëhet nga rula alumini dhe dy grupe cilindrash. Një grup cilindrash është i pajisur me sensorë amortizimi. Cilindri i ajrit nxjerr presionin përkatës të ajrit sipas sinjalit të damperit, në mënyrë që të rregullojë pozicionin e rulit të aluminit. Me një sistem të tillë, tensioni i letrës gjatë transportit mund të mbahet konstant gjatë gjithë kohës.


Pse keni nevojë për një komplet të serisë SLD për rimbështjellësin e rrotullës së rrotullës së rrotullës së letrës?

Përgjigje: Nëse jeni drejtor dhe pronar i kompanive të konvertimit të letrës, shtypshkronjës ose fabrikave të përpunimit të rrotullave të letrës, duhet të dëshironi të përpunoni më shumë rrotulla me gjerësi të madhe. Makina rimbështjellëse për prerëse letre të serisë SLD është një pajisje ideale për të përmbushur kërkesat. Struktura e portave siguron që makina të mund të presë dhe të mbështillë rrotullat e letrës me gjerësi më shumë se 2000 mm. Makina me gjerësi maksimale është 3000 mm në makinën e serisë.

SLD-穿料图Rrotullat e mia të vogla letre kanë bërthamë të ndryshme me diametër të brendshëm. A mundet makina e serisë SLD të marrë rrotulla të ndryshme të bërthamës me diametër të brendshëm?

Përgjigja: Po, mbështetësja e zhveshjes ka çanta ajri me shumë përmasa për montimin e bërthamave të ndryshme me diametër të brendshëm, të tilla si 3 inç, 6 inç, 12 inç ose madhësi të tjera të personalizuara. Makinat tona të makinerive adoptojnë strukturën mekanike për të rregulluar rrotullat e letrës gjatë punës së makinës.

插图 -1插图 -2
Kapëse ajri të kontrollit hidraulik
3 çanta me madhësi në njëCilat janë avantazhet e mbështetëses për mbështjellje në makinën për mbështjellje me prerje letre të serisë SLD?
Përgjigje:Vetë stendat tona të çlodhjes peshojnë më shumë se 4 ton. Kur është e ngarkuar me rrotulla letre jumbo dhe shpejtësia arrin maksimumin, mund të mbetet ende shumë e qëndrueshme. Krahët në mbajtësen e zhveshjes kontrollohen nga cilindra hidraulikë, të cilët kanë fuqi të mjaftueshme për të mbledhur rrotullat e letrës me peshë 3000 kg dhe rrotullat me diametër 1600 mm.

插图 -3
插图 -4A e keni si opsion sistemin automatik të filetimit të rrjetit të letrës?
Përgjigje: Po, ne kemi sistemin automatik për filetimin e lehtë të rrjetës së letrës në makinën tonë. Ju lutemi kontaktoni me shitjet tona për të marrë detaje.

Si e kontrollon makina tensionin e zbërthimit?
Përgjigja: Në lidhje me kontrollin e tensionit të zbërthimit, ne kemi tre opsione, frena pluhur magnetik, frena pneumatike dhe motorë servo. Sistemi i tensionit të kontrollit të motorëve është më i ndjeshëm dhe më i qëndrueshëm. Por ka edhe avantazhe të kontrollit të tensionit nga frena. Nëse dëshironi të dini se cili lloj sistemi i kontrollit të tensionit është më i mirë për materialin tuaj, ju lutemi kontaktoni me ekipet tona të shitjeve.

插图 -5
motor
插图 -6

插图 -7

frenim pluhur magnetik
frenim pneumatikA ka makina model rul banane?
Përgjigje: Roli i bananes përdoret për të përhapur rrjetë letre për të eliminuar rrudhat në letër. Normalisht, ne do të instalojmë rrotullat për klientët që konvertojnë kryesisht rrotullat e hollë të letrës. Është shumë e rëndësishme të tregoni karakteristikat tuaja materiale dhe kërkesat e detajeve për shitjet tona.

Si të rregulloni thikat për të marrë gjerësi të ndryshme të prerjes?

Përgjigje: Njësia e prerjes së makinës së serisë SLD përfshin thikën e sipërme dhe thikën e poshtme. Të dy lëvizin lirisht në boshtet e thikës. Nuk ka nevojë t'i heqin boshtet e thikës nga makina, operatorët mund të instalojnë dhe çinstalojnë lehtësisht thikat prerëse në boshte. Sepse boshti i sipërm dhe i poshtëm i thikës mund të hapë fundin e tyre për të ofruar një boshllëk për instalimin e thikave.

插图 -8

Boshti i sipërm i thikës së prerës hapet dhe rrotullohet për të dalë jashtë makinës

Emri Modeli

Seria SLD

Gjerësia e rrotullimit të nënës (maksimumi)

1300-3000mm

Diametri i rrotullimit amë (maks.)

1600 mm (e disponueshme e personalizuar)

Kapaciteti i peshës Mother Roll

4000kg

Diametri i rrotullimeve të kthyera (maks.)

1500mm

Gjerësia e rrotullimeve të rindërtimit (min.)

30mm

Madhësia e Bërthamës së Letrës

3-6-12 inç (e disponueshme personalizohet)

Gama e rrotullave të letrës GSM

15-500gsm

Prerja e prerjes

± 0.2mm

Shpejtësi

500m / minutë

Fuqia totale

Varet nga gjerësia e makinës

Rasti-1: gota letre dhe tasa letre dhe kapak letre Prodhim
Makinat e modelit të copëzimit të letrës të përdorura gjerësisht në fabrikën e prodhuesve të kontejnerëve të disponueshëm të letrës. Gota letre, tasa letre që formojnë makinën kanë nevojë për rrotulla të poshtme të ushqimit për të bërë këto produkte. Makina mund të presë rrotullat e letrës jumbo në rrotulla me gjerësi të ngushtë (diametri maksimal mund të jetë 1000mm). Përpunimi i kapakut të letrës gjithashtu ka nevojë për ushqimin e ushqimit me gjerësi specifike të rrotullës në makinën formuese.

Rasti-2: Qese letre Prodhim
Qeset e letrës normalisht miratojnë letrën kraft ose letër të veshur me yndyrë. Makina jonë e rrotullimit të rrotullimit mund të presë këto lloje të rrotullave të letrës në rrotulla të personalizuara të letrës, të cilat do të ushqehen në qese letre që formojnë makinë. Por ende shumë prodhues të qeseve të letrës përdorin qese letre që ushqejnë fletë për të formuar një makinë për disa lloje qese letre. Në këto fabrika prodhuese, makina e rrotullimit të prerjes së letrës përdoret për t'u konvertuar pas printimit të rrotullave të letrës.

Rasti-3: Tub letre dhe kuti letre
Tubi i letrës është një mjet i domosdoshëm në industrinë e produkteve të letrës. Makina që prodhon tub letre gjithashtu duhet të fusë rrotulla të vogla letre me gjerësi të ndryshme. Këto gjerësi të vogla të rrotullave të letrës varen nga sasia e diametrit të tubit të letrës që dëshironi të bëni. Prandaj, ne duhet ta presim xhungën e letrës në rrotulla të vogla me gjerësi të ndryshme për të përmbushur kërkesat e prodhimit të tubit të letrës. Prodhimi i kanaçeve të letrës është i ngjashëm me prodhimin e tubave të letrës.

-1 1-XNUMX
-1 2-XNUMX
-1 3-XNUMX
-1 4-XNUMX
-1 5-XNUMX
-1 6-XNUMX
-2 1-XNUMX
-2 2-XNUMX
-2 3-XNUMX
-3 1-XNUMX
-3 2-XNUMX
-3 3-XNUMX

Kontaktoni

Kategoritë e nxehta