Të gjitha kategoritë

E-mail:[email mbrojtur]

EN

Ti je ketu : home>Produkte>Makinë prerëse e filmit plastik

Kontaktoni

Mobile: 86 18858786298

E-mail: [email mbrojtur]

WhatsApp:86 18858786298

Shto: Parku i Industrisë së Makinerisë Wanquan B17-8, Qyteti Wanquan, Qarku Pingyang, Qyteti Wenzhou, Provinca Zhejiang

PET, OPP, CPP, PE, PS, Makinë për mbështjellje me etiketa rrotulluese në rrotulla

Makina rimbështjellëse prerëse e serisë SLC është e dedikuar për prerjen e materialit fleksibël të paketimit nga rrotullat me gjerësi të madhe në rrotullat me gjerësi të ngushtë të cilat mund të futen në makinën automatike të paketimit, makinën për formimin e qeseve. Ka performancë perfekte të mbështjelljes së prerjes së fletës së laminuar, filmit plastik (bopp opp pet pe pvc), rrotullave të letrës, letrës ngjitëse të etiketës, etj.

  • Përshkrim
  • Parametër
  • i zbatueshëm
  • Turi i Fabrikës së Konsumatorëve
  • Faq

Makina rimbështjellëse e modelit të serisë SLC është projektuar për të konvertuar rrotullat e materialit të paketimit për industrinë e paketimit fleksibël. Ai shfaqet gjithmonë në të njëjtën kohë me makinën e printimit me rotogravurë dhe makinën laminuese pa tretës në fabrikat e prodhimit të rrotullave të materialeve të ambalazhimit. Ajo ishte e pajisur me pjesë të kontrollit elektrik të markës ndërkombëtare dhe strukturë të arsyeshme mekanike.

Feature:
1. Shpejtësia e qëndrueshme e funksionimit të makinës së rrëshqitësit të serisë SLC është 500 deri në 600 metra në minutë.
2. Siemens PLC kontrollon sistemin e funksionimit të makinës.
3. Gjithsej katër servo motorë të instaluar në makinë. Tensioni i njësisë zbërthuese i pavarur i kontrolluar nga servo motori. Dy boshti mbështjellës drejtohet gjithashtu nga dy servo motorë të pavarur të cilët sigurojnë kontrolle më të mira të tensionit të mbështjelljes dhe arrijnë cilësi më të mirë të rrotullave të mbështjelljes.
4. Sistemi i ngarkimit të rrotullës së nënës miraton boshtin pneumatik më pak çakë. Sistemi i shkarkimit ka pajisjen shtytëse për të shkarkuar rrotullat e materialit të përfunduar në frëngji. Është e lehtë për të përdorur makinën vetëm nga një person.
5. Makina ka dy lloje njësi prerëse, thika briske dhe thika rrethi për rrotulla materiale të ndryshme. Ato janë opsionale. Ju gjithashtu mund t'i keni të dyja në një makinë.
6. Boshti i kthimit të makinës miraton boshtin e fërkimit pneumatik me shumë funksione dhe saktësi të lartë, i cili ka performancë më të mirë të kontrollit të tensionit të kthimit.
7.Eshte i pajisur me tavoline splice. Operatori mund të jetë i përshtatshëm për të lidhur web materiale.

细节-1细节-2
Kontrolluesi Ueb Guider Nga Marka e TajvanitSensori i detektorit të skajeve të uebit dhe linjës së printimit
细节-3细节-4
Nxjerrja pneumatike me servo motorTabela Splicer
细节-5细节-6
Shtytës automatik i shkarkimitBosht kthimi me fërkim pneumatik
细节-7细节-8
Rrotulla të përfunduara në frëngjiThika me rul dhe rroje me rroje


Çfarë materialesh përdoren makinat prerëse dhe mbështjellëse SLC për prerje?


Makina për mbështjellje me prerje model SLC është projektuar nga makineria Binbao. Përdoret kryesisht për të kthyer rrotullat e filmave plastikë të shtypur, të laminuar në rrotulla me gjerësi të personalizuar në industrinë e paketimit fleksibël, të tilla si PET, OPP, CPP, PE, PS, PVC, BOPP, materiali i filmit të laminuar, etiketa vetë ngjitëse etj. Këto rrotulla filmi plastik ose filmi të laminuar përdoren gjerësisht për të bërë etiketa të llojeve të ndryshme ose sheqer ambalazhi, kripë, çaj, peceta, pluhur qumështi, medicinale, ushqimore, paketim karamele, film etiketë PVC për etiketën e ujit në shishe, etiketë shishe pijesh, laminuar BOPP rrotull filmi për qese ushqimore.

插图-1Rrotulla filmi për paketim plastik për rostiçeri插图-2 Roll filmi plastik PET për paketimin e patatinave
Rrotulla filmi për paketimin e snack-eve plastike Roll filmi plastik PET për paketimin e patatinave
插图-3 Roll filmi me etiketë për shishe uji插图-4 Roleta filmash BOPP të laminuara për qese ushqimore
 Roll filmi me etiketë shishe uji Rrotulla filmi BOPP të laminuara për qese ushqimoreCilat janë ndryshimet dhe avantazhet e makinës së prerjes dhe mbështjelljes së rrotullave të filmit të modelit SLC në krahasim me makinën e prerjes dhe mbështjelljes së letrës jumbo?


Modeli i serisë SLC është zhvilluar posaçërisht për industrinë e paketimit fleksibël të filmave dhe etiketimeve sipas karakteristikave të rrotullave BOPP, PVC, PET, OPP, PE, filmit të laminuar dhe materialeve me fletë metalike. Filmat janë më të hollë se rrotullat e letrës. Për të njëjtin rrotull me diametër, gjatësia e rrotullës së filmit është shumë më e gjatë se gjatësia e rrotullës së letrës. Për të rritur shpejtësinë e prerjes, shpejtësia e rimbështjellësit të modelit SLC mund të jetë deri në 600 metra në minutë. Prerja sistemi është i ndryshëm. Makina e modelit të serisë SLC adopton tehun e sheshtë të briskut për të prerë materialin, por makina për mbështjellje me prerje rrotullash letre adopton tehun e rrumbullakët. Boshtet e kthimit janë të ndryshme. Rrotullat e filmit plastik duhet të kthehen në boshtin e fërkimit me topa rrëshqitës. Ky lloj boshti mund të kontrollojë më mirë dhe veçmas tensionin e rrotullave të rrotullimit. Në industrinë e paketimit fleksibël, këto rrotulla filmi zakonisht printohen me logo dhe modele. Pra, makina e modelit të serisë SLC miraton sistemin udhëzues të uebit të sensorit të fotocelës. Përveç këtyre aspekteve, pozicioni i rrotullave të makinës prerëse dhe mbështjellëse të modelit SLC, këndi i rrugës së ushqyerjes janë shumë të ndryshme në krahasim me ato të makinës së prerjes së rrotullave të letrës.

插图-5 brisk i sheshtëBrisku i sheshtë

插图-6 Sensori i fotocelës për udhëzuesin në ueb插图-7 Bosht fërkimi për mbështjellje
Sensori i fotocelës për udhëzuesin në uebBoshti i fërkimit për mbështjelljeÇfarë është boshti i fërkimit diferencial? Pse boshti i fërkimit diferencial mund të sigurojë cilësinë e mbështjelljes?


Ndryshimet në trashësinë e materialit dhe tensionin e mbështjelljes shpesh lindin gjatë mbështjelljes së fletëve, laminateve, plastikës dhe materialeve të tjera. Kur rrotulloni rrotulla më të vogla në të njëjtin bosht kthimi prapa, këto ndryshime mund të rezultojnë në gjatësi dhe tension të ndryshëm. Pas vetëm disa rrotullimeve, qendra e disa rrotullave të vogla mund të jetë shumë e ngushtë, ndërsa të tjerat janë më të lirshme, duke e bërë cilësinë e produktit përfundimtar të papranueshëm.
Një bosht fërkimi diferencial i kthimit prapa i kapërcen këto probleme duke ruajtur tensionin e duhur në të gjitha rrotullat gjatë funksionimit të mbështjelljes. Kjo siguron që materiali i rrjetës të mos ulet, të shtrihet ose gris dhe rrotullat të jenë të plagosur në mënyrë të njëtrajtshme. Për të kryer funksionin konstant "diferencial i rrëshqitjes", boshti qendror kërkohet të rrotullohet me një shpejtësi më të lartë se Unazat e Fërkimit Diferencial. Të gjitha bërthamat kërkohet të rrëshqasin vazhdimisht, megjithatë, disa do të rrëshqasin më shumë se të tjerët në mënyrë që të ruajnë të njëjtin tension. Kontrolli i rrëshqitjes dhe tensionit të rrjetës arrihet duke ndryshuar furnizimin me ajër në boshtin qendror, kështu që duhet të jetë i disponueshëm një furnizim konstant me ajër, në mënyrë ideale midis 20 dhe 60 psi (1 – 4 Bar). Me rritjen e madhësisë së rrotullës gjatë procesit të mbështjelljes, shpejtësia e boshtit diferencial duhet të zvogëlohet për të ruajtur të njëjtën shpejtësi mbi shpejtësinë.
Unazat e Fërkimit janë të disponueshme në një gamë shumë të gjerë diametrash nga 50 mm në diametër mbi 400 mm. Diametri i brendshëm i Unazave të Fërkimit varet nga diametri i boshtit që përdorni aktualisht, dhe në shumicën e rasteve ne mund t'i furnizojmë unazat që t'i përshtaten boshtit tuaj ekzistues.

插图-8 Unaza Fërkimi插图-9 Struktura e boshtit të fërkimit diferencial
 Unaza Fërkimi Struktura e boshtit të fërkimit diferencial


Çfarë materiali pritet me një thikë rrethore? Çfarë materiali pritet me thikë brisk?


Çfarë lloji i thikës prerëse të përdorni varet nga trashësia e materialit. Nëse materiali është fletë metalike, film plastik i laminuar, film fleksibël i printuar me trashësi më të vogël se 20 mikron, ne zakonisht e përdorim briskun si thikë prerëse. Thika e tehut rrethore përdoret për prerjen e letrës së laminuar, letrës së përgjithshme, letrës së veshjes, etiketës vetë ngjitëse letër dhe kështu me radhë materiale.


Sa motorë ka makina rimbështjellëse me prerje të serisë SLC?


Ka katër motorë në makinën e modelit. Dy motorë përdoren për mbështjelljen individuale të dy boshteve. Ushqyerja e materialit në internet drejtohet nga një motor. Motori i katërt kontrollon tensionin e zbërthimit të rrotullës së nënës.

插图-10 Motori për zbërthim插图-11 Invertorët e frekuencës
 Motori për zbërthimInvertorët e frekuencës


Si të shkarkoni rrotullat e përfunduara nga boshtet e kthimit?


Për shkak të këtyre unazave të fërkimit mund të rrotullohen veçmas në boshte, rrotullat e përfunduara janë të vështira për t'u shkarkuar. Për të kursyer punën e operatorëve, ne projektuam një shtytës në makinën e modelit SLC. Mund të shtyjë automatikisht rrotullat e përfunduara në raft. Operatorët mund të paketojnë rrotullën e përfunduar në raft gjatë punës së makinës.

插图-12 Pusher shkarkimi插图-13 rrotulla të përfunduara në raft
Shkarkimi i shtytësit
Rrotulla të përfunduara në raft


A ka makineria e modelit SLC pajisje bashkimi?


Po, ka. Pajisjet e bashkimit përfshijnë dy shkopinj dhe një platformë. Shkopinjtë kontrollohen nga cilindër për të kapur materialin e rrjetës në platformë, më pas operatorët mund të lidhin lehtësisht rrotullën e re me materialin e rrjetës në makinë.

插图-14 Pajisje për bashkim插图-15 Platforma e bashkimit
 Pajisjet e bashkimit Platforma e bashkimit


A mundet makina e modelit SLC të ndalojë automatikisht kur përfundon kthimin e matësit të cilësimit?


Makina e modelit SLC e kontrolluar nga Siemens PLC me sistem programi inteligjent. Makina mund të numërojë automatikisht metrat e rrotullimit dhe të ndalojë sipas cilësimit të matësve në ekranin me prekje.

插图-16 Ekrani me prekje i ndërveprimit të makinës njerëzoreEkrani me prekje i ndërveprimit të makinës njerëzore


Cilin lloj sensori udhëzues në internet përdor modeli SLC?


Kjo varet nga karakteristikat tuaja materiale. Nëse materiali është film i printuar, ne sugjerojmë që sensori të adoptojë sensorin e fotocelës CCD i cili mund të zbulojë skajet dhe linjën e printimit. Materiali i filmit transparent duhet të përdorë sensorin infra të kuqe. Sensori tejzanor mund të përdoret për materiale të tjera, të tilla si letra bosh, fletë metalike, materiale të laminuara etj.

插图-17 Sensori udhëzues në ueb插图-18 Paneli i Kontrolluesit Ueb Guider
Sensori i Udhërrëfyesit të Uebit
Paneli i Kontrolluesit Ueb Guider

Emri Modeli

SLC-seri

Gjerësia e rrotullimit të nënës (maksimumi)

1300-1800mm

Diametri i rrotullimit amë (maks.)

800 mm (1000 mm, 1400 mm opsionale)

Kapaciteti i peshës Mother Roll

1000kg

Diametri i rrotullimeve të kthyera (maks.)

600mm

Gjerësia e rrotullimeve të rindërtimit (min.)

30mm

Madhësia kryesore

3/6 inç (i disponueshëm personalizohet)

Gama e trashësisë

12-150 mikron

Prerja e saktësisë

± 0.2mm

Shpejtësi

600m / minutë

Rasti-1: Rrotullat e aksioneve të etiketës së ujit në shishe dhe pijeve
Shumë produkte të konsumit kërkojnë etiketa filmike, si uji në shishe dhe pije të ndryshme. Prodhimi i etiketave të filmit kërkon makina për fryrje filmi, makina printimi, makina laminuese, makina prerëse dhe pajisje të tjera. Prodhuesi i etiketës së filmit duhet të presë rrotullën e printuar të filmit në gjerësinë e kërkuar nga klienti.

Rasti-2: Rrotulla stoku me etiketa letre vetëngjitëse, rrotulla me etiketa ngjitëse
Etiketat vetëngjitëse përdoren gjerësisht në jetën tonë, të tilla si etiketat e verës së kuqe, etiketat e çmimeve të supermarketeve, etiketat për kujdesin e lëkurës etj. Gjerësia e makinës së veshjes vetë ngjitëse zakonisht i kalon 900 mm. Prandaj, prodhuesi vetëngjitës duhet të presë rrotulla të mëdha në rrotulla të vogla. Për shkak se makina prerëse me gjerësi dhe makina printimi për etiketat vetëngjitëse nuk i kalojnë 500 mm. Pra, rrotullimi i letrës në rrotulla të vogla përdoret për të kthyer rrotullat e vogla për të përshtatur rrotullat me gjerësi.

Rasti-3: Roleta filmike të laminuara për prodhimin e çantës ushqimore dhe mjekësore
Për të përmirësuar efektin e vulosjes dhe ruajtjes, shumë qese paketimi të ushqimeve dhe ilaçeve përdorin materiale të përbëra, të tilla si letër alumini dhe materiale të përbëra filmike, si dhe materiale të përbërë letre dhe filmash. Performanca e materialeve të përbëra do të jetë më e mirë. Megjithatë, materialet e përbëra zakonisht kanë trashësi të pabarabartë. Prandaj, materialet e përbëra të paketimit fleksibël do të përdorin makinën e prerjes së boshtit të fërkimit të unazave të rrëshqitjes për të prerë rrotullat e lëndëve të para.

应用1-1 副本
应用1-2 副本

应用2-1 副本

应用2-2 副本
应用3-1 副本
应用3-2 副本
应用3-3 副本

urime. Një kompani e famshme prodhuese e rrotullave të filmave të paketimit fleksibël bleu makinë rimbështjellëse me rrotullime me rrotulla në rrotulla të ngushta me tre grupe për përpunimin e tyre të prerjes dhe mbështjelljes së rrotullave të fundit. Makina e parë është instaluar dhe testuar nën ekipin tonë të inxhinierëve që mbështesin në vendin e tyre të fabrikës.
Kjo kompani kliente e angazhuar në prodhimin dhe shitjen e qeseve dhe filmave fleksibël të paketimit për llojet e ushqimeve, çajit, barnave, farave, furnizuesve të pesticideve. Ata kanë 5 grupe linja prodhimi për fryrje filmi, linja prodhimi të printimit të 8 ngjyrave, makinë të përbërë dhe makinë rimbështjellëse me rrotullime filmi me shpejtësi të lartë.
Modeli i makinerisë së rrotullimit të rrotullave të filmit të frëngjisë është modeli kryesor i Binbao machien për prerjen e rrotullave fleksibël të paketimit të filmit. Ai ishte i pajisur me katër servo motorë për kontroll individual të tensionit të zhveshjes, transportit, kthimit. Dy bosht mbështjellës adoptojnë boshte diferenciale të fërkimit. Diametri i rrotullave të mbështjelljes mund të jetë 600 mm. Shtytësja automatike e shkarkimit mund të shkarkojë lehtë rrotullat e përfunduara nga boshtet e fërkimit në stendat për rrotullat e paketimit. Siemens PLC ju ofron një sistem të zgjuar operimi dhe kontrolli.
Modeli SLC është një pajisje ideale për industrinë e paketimit fleksibël. Nëse keni interes, mirëpresim të na kontaktoni për të mësuar më shumë detaje.

Shtytës automatik i shkarkimitRrotulla të përfunduara me prerje
Shtytës automatik i shkarkimitRrotulla të përfunduara me prerje
Makinë për mbështjellje me prerje rrotullimi të filmit të paketimit me hapje pa boshtSensori udhëzues në ueb i fotocelës
Makinë për mbështjellje me prerje rrotullimi të filmit të paketimit me hapje pa boshtSensori udhëzues në ueb i fotocelës

1. Sa gjërësi minimale rrotullohet makina juaj?
Përgjigje: Makina e serisë mund të bëjë rrotulla me gjerësi minimale 20 mm

2. Ne jemi prodhues të letrës së linjës për letër vetë ngjitëse dhe letër ambalazhi të veshur me silikon. Materiali është shumë i rrëshqitshëm dhe është i vështirë të rikthehet në rrotulla me gjerësi të ngushtë. Si e zgjidhni problemin?
Përgjigje: Ne kemi ofruar zgjidhje për shumë konsumatorë të ngjashëm të prodhuesve të materialeve. Struktura e arsyeshme dhe sistemi i kontrollit të makinës sonë mund të parandalojë rrëshqitjen e materialit.

3.Rrotullat tona të letrës printohen nga një makinë printimi fleksibël. A mundet ueb-udhëzuesi i makinës tuaj të zbulojë vijën e shenjës së printimit në skaj dhe të shkurtojë skajin?
Përgjigje: Po, ne mund të përdorim sensorin e tipit CCD të cilët kanë një aparat fotografik për të zbuluar vijën e printimit. Përveç kësaj, makina jonë mund të shkurtojë dhe fryjë skajin e mbeturinave nga makineria.

4.Unë jam një furnizues i materialeve dhe pajisjeve të printimit dhe paketimit në Evropë. A keni certifikim CE për makinën model.
Përgjigje: Të gjitha modelet tona të makinave të prera kanë CE të certifikuar SGS.

5. Çfarë lloj unaza fërkimi përdorni në boshtet e kthimit?
Përgjigje: Ne do të adoptojmë unaza fërkimi të llojeve të ndryshme për materiale të ndryshme. Kjo varet nga karakteristikat tuaja materiale.

6.Si i shkarkon makina këto rrotulla përfundimtare?
Përgjigje: Kemi dy lloje mënyrash shkarkimi. Një makinë model duhet të shkarkojë rrotullat me manual. Një model tjetër ka sistem automatik shkarkimi, sistemi mund të shtyjë rrotullat e përfundimit nga boshtet me anë të krahut lëvizës elektrik.

7. Unë kam disa kërkesa të personalizuara për përpunimin e produkteve tona? A mund te me ndihmosh?
Përgjigje: Ne kemi një ekip profesionist të dizajnerëve për të ofruar zgjidhje për kërkesat e personalizuara. Mirësevini të na kontaktoni dhe diskutoni idetë tuaja të reja.

Kontaktoni

Kategoritë e nxehta