Të gjitha kategoritë

E-mail:[email mbrojtur]

EN

Pse duhet të na

Ti je ketu : home>Pse duhet të na

Ekipi i shkëlqyer, një grup entuziastësh mekanikë


Ekipi i makinerive Binbao nuk ka punonjës, vetëm entuziastë të makinerive këtu. Themeluesi u largua nga banka e investimeve me pagesë të lartë me dashurinë për makineritë dhe filloi kërkimin dhe zhvillimin dhe prodhimin e makinerive të prerjes së materialeve në rrotull. Pas më shumë se dhjetë vjet zhvillimi, Binbao Machinery është bërë prodhuesi më i njohur i pajisjeve të prerjes dhe përpunimit të materialeve me cilësi të lartë në Kinë.


Ekipi i shitjeve dhe marketingut:

Një ekip profesional shitjesh mund t'ju ndihmojë të gjeni lehtësisht modelin e duhur për të përmbushur nevojat tuaja të prodhimit. Ata kanë grumbulluar shumë njohuri në lidhje me përpunimin e letrës, filmit, pëlhurave jo të endura dhe materialeve të tjera dhe kanë bërë sugjerime të arsyeshme sipas nevojave aktuale të klientëve. Aftësia e mirë angleze e bën komunikimin në tregtinë ndërkombëtare më të qartë dhe më të përshtatshëm.

Ekipi i shitjeve 1Ekipi i shitjeve 2
Ekipi i shitjeve 1Ekipi i shitjeve 2
微 信 图片 _202306281257523Ekipi i shitjeve 4
Ekipi i shitjeve 3Ekipi i shitjeve 4
微 信 图片 _202306281257524Ekipi i shitjeve 6
Ekipi i shitjeve 5Ekipi i shitjeve 6


Ekipi pas shitjes dhe komisionimit:

Gjurmët e tyre kanë qenë në të gjithë botën dhe kanë trajnuar një numër të madh operatorësh për klientët. Askush nuk e di instalimin, funksionimin dhe korrigjimin e pajisjeve të përpunimit të materialit rrotullues më mirë se ata.

Ekipi pas shitjes 1微 信 图片 _202306281257522
Ekipi pas shitjes 1Ekipi pas shitjes 2
Ekipi pas shitjes 3Ekipi pas shitjes 4
Ekipi pas shitjes 3Ekipi pas shitjes 4
Ekipi pas shitjes 53f4892970a91e70972c83d77727592a
Ekipi pas shitjes 5Ekipi pas shitjes 6


Ekipi i Dizajnit dhe Kërkimit dhe Zhvillimit:

Projektuesi ynë kryesor mekanik ka punuar në industrinë e makinerive të paketimit dhe printimit që kur u diplomua në një degë të inxhinierisë mekanike në një universitet të njohur në Kinë. Ekipi i projektimit i udhëhequr prej tij optimizon vazhdimisht mekanizmin e makinës, përmirëson shpejtësinë e funksionimit dhe përmirëson mbrojtjen e sigurisë. Në të njëjtën kohë, për të përmbushur nevoja të ndryshme të personalizuara, ata dëgjojnë me kujdes nevojat e klientëve dhe u ofrojnë atyre zgjidhje të arsyeshme.

Hartoni 1Hartoni 2
Hartoni 1Hartoni 2
Pajisjet dhe Teknologjia e Përpunimit


Si prodhues i pajisjeve të konvertimit të materialeve në formë rrjeti me shpejtësi të lartë, Binbao Machinery Co., Ltd. përditëson pajisjet më të sofistikuara të përpunimit dhe instrumentet e testimit çdo vit në mënyrë që të prodhojë makineri me cilësi të lartë me performancë të qëndrueshme dhe qëndrueshmëri afatgjatë. Kjo pajisje siguron saktësinë e çdo pjese në makinë në mënyrë që ne të mund të prodhojmë makina që plotësojnë standardet tona të larta.


CNC-Makina:

Qendrat e përpunimit CNC (qendra numerike e kompjuterizuar) kontrollohen nga programimi kompjuterik. Krahasuar me makineritë e zakonshme të përpunimit, ajo ka saktësi më të lartë të përpunimit dhe mund të kryejë lidhje me shumë koordinata me pjesët e makinerive me forma komplekse. Ne kemi blerë dhe rinovuar 8 qendra të përpunimit CNC me precizion të lartë njëra pas tjetrës në 10 vitet e fundit, posaçërisht për përpunimin e pjesëve metalike si prerja e paneleve të murit, shpimi dhe gërvishtja për makineritë tona të mbështjelljes me gërshetë dhe makinat prerëse rrotulluese në fletë.

CNC-1CNC-2
CNC-1CNC-2
CNC-3CNC-4
CNC-3CNC-4


Makina e testimit të bilancit:

Qoftë në makineri me fletë rrotullimi ose në makinë rimbështjellëse, rrotullat janë pjesë shumë e rëndësishme e makinerive tona, të tilla si rrotullat e bananeve, rulat udhëzues alumini, rulat e gomës etj. Në procesin e funksionimit të makinës me shpejtësi të lartë, nëse performanca dinamike e bilancit të këtyre rrotullat nuk janë në nivelin standard, atëherë ato do të bëjnë që rrotullat të prodhojnë valë të rrotullimit linear të rrotullimit. Kjo çon në dëmtimin e rrotullave, dhe përveç kësaj do të shkaktojë lodhje të tepërt dhe dëmtim të kushinetave. Prandaj, ne kontrollojmë ekuilibrin dinamik të të gjithë rrotullave dhe rregullojmë ekuilibrin dinamik.

Makina e testimit të bilancit 1Makina e testimit të bilancit 2
Makina e testimit të bilancit 1Makina e testimit të bilancit 2
Makina e testimit të bilancit 3Përfundimi i testimit të rrotullave të makinës rrëshqitëse 4
Makina e testimit të bilancit 3Përfundoni testimin e rrotullave të makinës rrëshqitëse


Trajtimi sipërfaqësor i pjesëve:

Për të përmirësuar performancën e sipërfaqes së pjesëve mekanike, ne zakonisht i galvanizojmë ato, kromit dhe trajtime të tjera sipërfaqësore, në mënyrë që të rrisim fortësinë e sipërfaqes së pjesëve, rezistencën ndaj korrozionit dhe vetitë e tjera.

镀锌镀铬


trajtim sipërfaqësor


Trajtimi me spërkatje plastike:

Të gjitha panelet e murit dhe mbulesat e makinerive tona janë të spërkatura me plastikë miqësore me mjedisin. Krahasuar me trajtimin e zakonshëm të lyerjes me spërkatje, sipërfaqja metalike e trajtimit me spërkatje plastike ka ngjitje më të lartë, rezistente ndaj flakës, më e qëndrueshme dhe më e bukur në të njëjtën kohë. Në të njëjtën kohë, ne zgjedhim materiale të cilësisë së lartë për mbrojtjen e mjedisit, të cilat jo vetëm që mund ta bëjnë sipërfaqen e makinës më të mirë, por edhe të mbrojnë shtëpinë tonë globale.
Sistemi i vetë-zhvilluar i kontrollit


Shtatë vjet më parë, ne filluam të formojmë ekipin tonë të zhvillimit të sistemit të kontrollit të makinerive. Në atë kohë, kjo konsiderohej e pamundur. Procesi i zhvillimit ishte i dhimbshëm dhe i mundimshëm, por sistemi i vetë-zhvilluar i kontrollit është bërë aseti kryesor dhe konkurrueshmëria e Hamabo Machinery. Kuptuam se sistemet e ofruara nga ofruesit e shërbimeve të palëve të treta nuk mund të plotësonin nevojat tona individuale dhe nuk mund të siguronin mirëmbajtje në kohë dhe të qëndrueshme të sistemit për klientët tanë.


Për sa i përket kontrollit të sistemit, ne kemi përparësitë e mëposhtme.

1. Monitorim në distancë për mirëmbajtje të lehtë dhe gjetje të problemeve

2. Plotësoni një sërë nevojash të personalizuara të klientëve, inxhinierët tanë të sistemit mund të shkruajnë programe kontrolli për funksione me porosi.

3. Shërbimi i qëndrueshëm pas shitjes. Për shkak se ne zotërojmë të gjitha të drejtat e pronësisë intelektuale të sistemit të kontrollit, ne mund të ofrojmë shërbimin e sistemit të kontrollit gjatë gjithë jetës për makinat e klientëve tanë. Për shembull, riparimi, përmirësimi, etj.

4.Ne kemi grumbulluar një sasi të madhe të dhënash për karakteristikat e materialeve, gjë që e bën kontrollin tonë të tensionit shumë të mirë për lloje të ndryshme materialesh, trashësi të ndryshme dhe karakteristika të ndryshme.

0.10.2
0.40.3
Përgjigja më e mirë: Reagime nga klienti


SCT NE GJERMANI FABRIKE KLIENTE

SCT NE GJERMANI FABRIKE KLIENTE

SCT NË IRAN

SCT NË IRAN

微 信 图片 _20230318151050

SLD NE EVROPIAN

SLA SLITTER REWINDER

SLA SLITTER REWINDER

SLB NË INDONEZI

SLB NË INDONEZI

MODELI SLB

MODELI SLB

MAKINË SLB SLITTER

MAKINË SLB SLITTER

SLD NË PAKISTAN

SLD NË PAKISTAN

MODELI SLD

MODELI SLD

微 信 图片 _20230505080702

SLA NË PAKISTAN

SLB

SLB

Zgjatja SLD

Zgjatja SLD

->

Kategoritë e nxehta