Të gjitha kategoritë

E-mail:[email mbrojtur]

EN

Hot Product

  • Makinë prerëse letre
  • Makinë prerëse e filmit plastik
  • Makinë prerëse letre
  • A4 Linja e prodhimit të letrës

TË KOMPANISË PROFILI


Wenzhou Binbao Machinery Co.Ltd udhëheq në prodhimin e rrotullave të vogla letre dhe filmash në makinë për mbështjellje me rrotulla të ngushta me prerje dhe makinë prerëse rrotullime në fletë, për industrinë e produkteve të printimit dhe paketimit. Ne zhvillojmë dhe ndërtojmë makineritë dhe sistemet e kontrollit që menaxhojnë makineritë. Është misioni ynë që të ofrojmë makineri me cilësi të lartë për industrinë.

Historia dhe Themeluesi
Tre themeluesit e kompanisë janë të gjithë të apasionuar pas makinerive dhe kanë punuar në industrinë e makinerive të paketimit dhe printimit për më shumë se 10 vjet. Ata kënaqen me përditësimin dhe përmirësimin e vazhdueshëm të makinerive, dhe prej saj marrin kënaqësi dhe përmbushje. Është për shkak të dashurisë së tyre që ata e kanë çuar gjithmonë kompaninë në zhvillimin e modeleve të reja dhe përmirësimin e performancës së makinerive, e cila është miratuar unanimisht nga përdoruesit në të gjithë botën. Pas më shumë se 10 vitesh zhvillim, kapaciteti prodhues i kompanisë ka arritur në 400 njësi/vit, me një shitje vjetore prej më shumë se 10 milionë dollarë...

PSE ZGJEDH BINBAO

Binbao Machinery do të përdorë përvojën e saj të pasur për të përmirësuar vazhdimisht performancën e makinave prerëse dhe makinerive të prerjes së fletëve, të sigurojë makineri me cilësi të lartë dhe shërbime pas shitjes për përdoruesit përfundimtarë në të gjithë botën.


BINBAO LAJME

Binbao Machinery do të përdorë përvojën e saj të pasur për të përmirësuar vazhdimisht performancën e makinave prerëse dhe makinerive të prerjes së fletëve, të sigurojë makineri me cilësi të lartë dhe shërbime pas shitjes për përdoruesit përfundimtarë në të gjithë botën.


Kategoritë e nxehta